Het laatste decennium heeft nagelstyling een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Niet verwonderlijk dat er enorme vernieuwingen hebben plaatsgevonden met betrekking tot de gebruikte materialen, de effecten op/voor de natuurlijke nagels, de methoden om de kunstnagels aan te brengen en weer te verwijderen, maar vooral ook de scholing van nagelstylisten voor meer vakmanschap en kwaliteit.

Kunstnagels worden toegepast om problemen op te lossen met de eigen nagels, maar vooral ook omdat men het mooi vindt en daarmee een bepaalde uitstraling wil laten zien.

Kunstnagels, gelakte nagels, gelpolish etc. zijn aan mode onderhevig waardoor het beeld steeds verandert, als ook de eisen die een klant aan de nagelstyliste stelt. Een goede nagelstyliste kan met diverse technieken en materialen werken en heeft ervaring met diverse nagelproblemen. Natuurlijk is niet iedere nagelstyliste een echte Picasso of Rembrand, maar een minimale basis met nailart en naildesign is toch wel een vereiste. De creatieve mogelijkheden die de markt biedt zijn oneindig en de verleiding is (te) groot om niet een greep in al die glittertjes en kleurtjes te doen en in de salon aan te bieden, vaak na een speciale bijscholing in de techniek.

Geniet ervan, durf te vragen en bewonder het resultaat.


Acryl of Harde gel;

Mixed Design


Deze producten bieden niet alleen een uitkomst bij gebroken of slappe nagels maar zijn voor vrijwel iedereen inzetbaar doordat ze een prachtig verzorgd beeld geven. De uitvoering is symmetrisch en strak met een mooi en stijlvol resultaat. met acryl of harde (klassieke) gel kan echt maatwerk geleverd worden.

Houdt u alleen van 'naturel' of wilt u liever een kleurtje of zelfs een uitbundig design met glitters, stempels en strass steentjes? Laat een gratis proefnagel zetten om te ervaren wat het is en welke stijl bij u past. Uw handen zijn uw visitekaartje.


Hybride-gel;

Dit product is een combinatie van acryl en gel en biedt daarmee van beide materialen de voordelen. Voor u als klant is het vooral belangrijk dat u weet dat dit product hypo-allergeen is, waardoor nu de meeste mensen met een allergie voor acryl of gel, tóch kunstnagels kunnen dragen, een echte doorbraak !

Tevens is de hechting van dit product zeer goed, draagt het lichter en is het flexibeler dan acryl.

Met dit product is vrijwel ieder design mogelijk, net als bij acryl of gel.


Gel polish;

Het perfecte alternatief voor nagellak. De positieve eigenschappen van nagellak (werkwijze) en de kwaliteiten van gel (lange houdbaarheid) zijn gecombineerd in "gel-polish". Dit product geeft de nagels van handen én voeten een zeer mooie kleuring en glans, is droog en hard als u de salon uitloopt én blijft gemiddeld 3 weken mooi (op teennagels zelfs tot 8 weken).

Er is ook de mogelijkheid van een kleurloze flexibele versteviging zónder opvallende witte rand of kleur, nagenoeg onzichtbaar, voor een natuurlijk beeld en vooral zeer effectief bij zwakkere nagels. Laat u hierover eens vrijblijvend informeren of laat een zwakke nagel profiteren met een proefzetting.


Classic French in gelpolish


Er zijn verschillende stijlen in 'nagelland', van een classic French Manicure (een wit of parelmoer kleurig randje, met zacht roze nagelplaat) tot uitbundige nail-art, waarbij diverse materialen, kleuren en/of versieringen worden gebruikt en alles daar tussen in.

De lengte en vorm bepaalt u zelf, dus het hoeft niet altijd 'lang' te zijn. Veel gevraagd zijn de nagels met 'natuurlijke' uitstraling, de 'Nude' nagels. Deze zijn voor iedere leeftijd aantrekkelijk, al dan niet met een zachte fading van licht naar donker.

Maar we zien ook steeds meer kleuren en/of glitters, subtiel of juist opvallend. Zeker in de december maand of met carnaval mag het spetteren !Bruidsnagels;

maken het plaatje, op de mooiste dag van je leven, compleet. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid om het geheel af te ronden. Eenvoudig, uitbundig of super chique. Neem een kleurstaaltje of draadje mee (van zijn pak of jouw jurk), dan kan ik daar een passend ontwerp bij maken. Als je de kleuren en bloemen van je boeket al weet, kunnen we daar misschien gebruik van maken.

ADVIES: Als je bruidsnagels wilt, neem dan ten minste 8 weken eerder contact op om 2 afspraken te maken. De eerste afspraak is ter oriëntatie, voor een eerste manicure (voorbereidende behandeling en thuis-advies) en indien gewenst een eerste set kunstnagels om te wennen. De tweede afspraak is één of twee dagen vóór de grote dag, waarbij nagels worden gezet en de handen desgewenst extra worden verzorgd met bijvoorbeeld een manicure met parafine bad.


Manicure;

Uw handen doen al het werk maar zijn ook uw visite kaartje. Met een verzorgende manicure behandeling laat u zien dat u om uw handen geeft. Huid, nagels en vooral ook de nagelriemen knappen op van regelmatige professionele behandelingen. Ook voor thuis kunt u dan, na een passend advies, de juiste producten gebruiken.


Spa-/Wellness pedicure;

Ook is er de mogelijkheid om uw voeten te laten verwennen met een heerlijke Spa-/Wellness pedicure behandeling, met complete voet- en nagelverzorging. U zult merken dat uw 'onderdanen' u dankbaar zijn voor deze zeer verdiende aandacht.

In de zomermaanden doen de teennagels natuurlijk niet onder voor die van de handen. Mooi verzorgde voeten met vrolijk gelakte nagels zijn een 'eyecatcher' in sandalen en gelpolish is daar ideaal voor. dit blijft minimaal 6 weken perfect zitten omdat de teennagels trager groeien en minder te verduren hebben dan de nagels van uw handen.
U bent van harte welkom voor een bezoek aan mijn salon, échter als ik met een behandeling bezig ben, kan ik u niet direct helpen.

Mijn voorkeur gaat dus uit naar een persoonlijke afspraak, ook als u alleen wat informatie wenst.

Behandelingen én bezichtiging van Energetix sieraden* zijn áltijd op afspraak. zodat ik de tijd vrij kan maken die u verdient.

* Iedere laatste vrijdag van de maand is er een 'Open Inloop middag' voor uw vragen over Energetix magneetsieraden. Check van te voren echter wel even of de inloop middag doorgaat via Facebook, Whatsapp of telefonisch.