HOOFDCATALOGUS 2022 (-2023) >>> ZIE TEVENS HET NIEUWE MAGAZINE/JOURNAL DAT DE JAARCATALOGUS GAAT OVERNEMEN EN 3X PER JAAR VERSCHIJNT !

CADEAUBON Nagelstudio of Energetix sieraden.

Weet u het even niet meer, of wilt u iemand gewoon verrassen?

Geef een cadeaubon van MARIËMMA Nagelstudio & Magneetsieraden. De ontvanger kan zelf kiezen waar hij of zij deze voor wil gebruiken. De cadeaubon kan ingewisseld worden voor zowel een behandeling in de nagelstudio of voor een Energetix magneetsieraad (hier is echter ook een specifieke cadeaubon voor te krijgen).

De bon kan naar u of direct naar de ontvanger gestuurd worden, handig als u niet in staat bent om hem zelf op te halen.

U kunt uw cadeaubon bestellen via email of whatsapp.

Er word altijd een kleine attentie toegevoegd.

Wilt u ook een website en/of domeinnaam via Yourhosting ?

Voor €1,00 (eerste jaar) een .nl domeinnaam registreren ? Klik op de link hieronder

Alweer het 2e Journal/Magazine 

van dit jaar 2023

ONLINE PARTY / thuis PRESENTATIE / WINKELMOMENT

De huidige technieken zoals bijvoorbeeld Whatsapp en beeldbellen via social media, bieden een nieuwe mogelijkheid om u uitgebreid te informeren over de sieraden, catalogie, effecten etc. en om u veel sieraden life in beeld te laten zien. Tevens kunt u direct reageren en in een besloten groep met andere gasten communiceren.

Zo kan ik u de sieraden persoonlijk presenteren, maar eventueel ook tegelijk aan uw kennissen en vrienden. De filmpjes, foto's en teksten blijven via Whatsapp (tijdelijk) beschikbaar zodat u hier op een later tijdstip nog op terug kunt kijken.

Informeer naar de mogelijkheden als u hiervoor interesse heeft.

MOBIEL PIN APPARAAT zonder abonnementskosten

Heeft u een eigen bedrijf(je) en wilt u ook pinbetaling aanbieden zónder een duur abonnement, kies dan voor een compact, Zettle pin apparaat dat functioneert via uw smartphone (bleutooth) en zo in uw broekzak past. Snel, draadloos, contactloos en ook coor creditcards.

Via onderstaande link, kunt u een mobiel pin apparaat aanschaffen zónder abonnements kosten; https://www.izettle.com/d/KDE5YZ.