GEEN MAGIE ! Maar toch een 'klein wonder'.

Onze planeet is omgeven door een beschermend magnetisch veld. Dit beschermt de oppervlakte van de aarde oa. tegen zonnenstormen (het Noorderlicht). Zonder deze magnetische energie zou er géén leven op aarde mogelijk zijn !

Nobelprijs winnaar (natuurkunde) Werner Heisenberg benadrukte dit al; 'Magnetische energie is élementaire energie waarvan ál het leven op aarde afhankelijk is. Wetenschappers hebben geconstateerd dat dit energetische veld in de loop der milennia langzaam afneemt.

In combinatie met een sterk gestegen electro-magnetische straling in onze huidige maatschappelijke leefwijze, kunt u zich voorstellen dat ons lichaam het zwaar te verduren kan hebben. Er zijn mensen die letterlijk hierdoor gezondheidsklachten ondervinden en velen die het niet beseffen.

Ervaar zelf de ondersteunende magneetwerking en natuurlijke ontspanning voor lichaam en geest voor (vrijwel) iedereen van 0 - 100+ jaar.

VOEL JE BETER, LAAT DE NATUUR ZIJN WERK DOEN

magneetsieraad.energetix.tv

Catalogus 2022-2023

Het is weer een beauty !

Prachtige sieraden van verschillende stijlen en voor diverse smaken en leeftijden. Dit jaar meer aandacht voor zowel geel- als rosé gouden sieraden.

De collectie voor mannen (jong en oud) is ook zeer smaakvol uitgebreid, waarbij veel variatie is gemaakt in materialen.

Volgens traditie komt er ieder jaar minstens 1 wellness artikel bij in de collectie voor ontspanning thuis en op reis.

Hoofd [blader-]catalogus

Winter Collectie

Feest- wintermaanden collectie

Traditiegetrouw komt Energetix in het laatste kwartaal met een 'Winter special'.

Deze collectie heeft meestal wat extra 'Bling' en een luxere uitstraling die vooral in de feestmaanden zéér populair is.

Soms zijn artikelen al binnen korte tijd volledig uitverkocht. OP = OP ! Soms kiest Energetix er dan voor om juist dat artikel in de volgende jaarcatalogus opnieuw toe te voegen als vast onderdeel.

Winter [blader-] catalogus

Wellness 2021-2022

Thuis relaxen kent geen grenzen

Energetix staat bekend om zijn grote collectie producten die het leven aangenamer maken. Ontspanning thuis met praktische artikelen, comfort onderweg, tijdens lopen en reizen of actieve massage producten voor extra stimulans.

Laat u verassen door de keuzes.

Wellness [blader] catalogus