Magneet energie/kracht hoort bij het bestaan en is daarom onlosmakelijk verbonden met ons welzijn.

Waarom is dat belangrijk? Geleerden hebben aangetoond dat het magneetveld rond de aarde aan het afnemen is. De snelheid waarmee dat gebeurd is voor ons niet voelbaar omdat we dan praten over miljoenen jaren. Op welke wijze dit invloed op ons bestaan en ons welzijn heeft, daar zijn ook verschillende theorie├źn over en sommige wetenschappers hebben hier onderzoek naar gedaan met bijbehorende conclusies.

Waarom dan Energetix? Dat magneetenergie invloed heeft op ons lichaam is duidelijk voelbaar met enkele testjes die we kunnen uitvoeren met een Energetix magneetsieraad. Voelbaar is de betere 'aarding' waarbij u duidelijk een beter contact maakt met de grond, maar ook de negatieve invloed van de straling van uw mobieltje. Het voordeel van het dragen van een magneetsieraad is, dat overvloedige/negatieve electromagnetische energie (straling van bijvoorbeeld hoogspanningsmasten, zendmasten, wifi-routers en onze mobiele telefoon) het lichaam makkelijker kan verlaten. U mag het een beetje vergelijken met het aarden van schrikdraad of het stopcontact in de badkamer.

Waarom is dat nuttig? Ons lichaam heeft een zeer geavanceerd, fijndradig stroomnetwerk waarover alle prikkels gaan die ons lichaam aansturen. Het goed functioneren van ons lichaam is mede afhankelijk van dit feilloos werkende, neurologisch systeem, dat ervoor zorgt dat alle prikkels snel en goed aankomen op hun plek. De invloed van bovengenoemde electromagnetische straling, die in steeds grotere mate aanwezig is in onze atmosfeer, is helaas veel groter dan algemeen aangenomen word en heeft voelbaar invloed op het functioneren van ons lichaam.

# Als u dit verhaal wilt lezen, zullen de juiste prikkels ervoor zorgen dat uw ogen bewegen (spieren) maar ook dat uw hersenen weten wat u leest.

# Uw hart klopt in een persoonlijk ritme, met een bepaalde kracht en op een bepaalde manier, dag en nacht. Deze activiteit wordt aangestuurd vanuit de hersenen middels kleine pulsen (prikkels/stroompjes) die over ons zenuwsysteem schieten. Als dat systeem verstoord word, kunnen er problemen ontstaan in het functioneren van ons lichaam, dus bijvoorbeeld het hart. Zo geldt dat natuurlijk voor alle organen, spieren en stofwisseling.

straling in de atmosfeer
Eenvoudig aarden

Energetix Online; uitgebreide collectie en aanbiedingen Energetix Online; uitgebreide collectie en aanbiedingen

organiseer uw eigen party Organiseer uw eigen party thuis of online

jouw baan als consulent Uw baan bij Energetix